Provjerite što vam nudimo

usluge

Prema vašim zahtjevima već dugi niz godina radimo i različite usluge kako bi vi imali sve na jednom mjestu. Provjerite što vam možemo ponuditi od usluga.

Postavljanje elektro instalacija

Opseg i cijena električnih instalacija je nešto što je izvan znanja prosječnoga pojedinca. Naravno, za sve će se pobrinuti kvalitetan projektant električnih instalacija, koje će po nacrtima izvesti odgovorni i stručni električar.

Unielektro Mišader nudi usluge postavljanja elektro instalacija u vašu kuću ili stan bilo da je riječ o gradnji ili preuređivanju. Naši radnici su stručno osposobljeni i kvalificirani za instaliranje svih vrsta elektro instalacijskih poslova.

Pronađite nas na našoj adresi u Vodicama ili nas kontaktirajte putem telefona ili maila i predajte svoj posao u naše ruke te se opustite znajući da ste u dobrim rukama.

Postavljanje podnog grijanja

Podno grijanje je pojam estetskog i komfornog načina grijanja bez cirkulacije prašine i suhog zraka, zdravstveno prihvatljivije i ekonomičnije od radijatorskog. Odabir sistema, izračun toplinskih koeficijenta petlji, izbor hidrauličkih komponenti, način polaganja i izbor regulacije izvodi stručni tim koji se sastoji od projektanta, instalatera i servisera. Samo dobro odrađen posao opravdat će investiciju i dopustiti vam da uživate u svim pogodnostima takvog sistema grijanja.

Unielektro Mišader nudi usluge postavljanja podnog grijanja u vašu kuću ili stan bilo da je riječ o gradnji ili preuređivanju. Naši radnici su stručno osposobljeni i kvalificirani za instaliranje svih vrsta elektro instalacijskih poslova.

Pronađite nas na našoj adresi u Vodicama ili nas kontaktirajte putem telefona ili maila i predajte svoj posao u naše ruke te se opustite znajući da ste u dobrim rukama.

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:

07:30h - 20:00h

Subota:

07:30h - 17:00h

Nedjelja:

ne radimo

adresa

Unielektro d.o.o.

Kamila Pamukovića 43

22211 Vodice

kontakt

  • 022 440 271
  • 098 9278 359
  • 022 443 192
  • unielektro@si.t-com.hr

pratite nas

newsletter

All rights reserved Unielektro d.o.o. 2018. Created with love by Hoopla Komunikacije